Profesionalni sistemi tehničke zaštite

Oni su nam ukazali poverenje

Prostor fabričkog kruga se najčešće može pokrivati sa visine, bilo da se radi o stubovima za elektro-instalacije, dimnjacima ili vodo-tornjevima. Kamere koje se koriste u tim slučajevima imaju izuzetne zoom objektive i pokrivaju veliku površinu.

Možemo da preporučimo samo opremu koju smo predhodno testirali. Prikazan je delić probnog snimka napravljenog sa novom kamerom rezolucije 2.1 Mpix.

JVC kamera TK-C215V4E ima Focus Adjustement funkciju za brzo i tačno izoštravanje slike. Detalj sa montaže CCTV sistema u novom supermarketu.

Primer dobro pozicionirane kamere koja prati dešavanja na mini-parkingu i sporednom ulazu iza supermarketa. Kamera je smeštena u klimatizovano kućište koje je štiti od atmosferskih uticaja.

Naša oprema za RF zaštitu artikala je našla primenu u najpoznatijim evropskim buticima. Na slici: La Costa Beograd.

Rešenje za sprečavanje krađe knjiga u Narodnoj biblioteci u Beogradu. Na slici: izlaz iz biblioteke obezbeđuje Crosspoint sistem povezanih antena.

Na primeru fasade jednog luksuznog kluba u centru grada se može videti da pravilno postavljene kamere ne narušavaju izgled objekta.

Veoma fukcionalna SANYO pokretna kamera ugrađena u plafon. Usklađena je sa zahtevima arhitekte i menadžera kluba, a ima pogled na ceo sprat...

Protivpožarna centrala čuvenog SCHRACK SECONET-a je pojam pouzdanosti zbog kvaliteta izrade i redundantnih (dupliranih) elektronskih komponenti i podsistema. Snimak iz kluba 'Ruski car'.

Za bezbednost u ovom ekskluzivnom klubu brinu: SANYO sistem kamera, TOA evakuacioni razglas i SCHRACK SECONET vatrodojavni sistem.